Friday, January 6, 2012

No Title (Part 2)

Views
Assalammualaikum semua :)


Amboi-2 . tajuk aku tuh bukan main lagi kan . ada part-2 lagi . mengada sgt kan . HAHA ! biar lah . dh betol aku tade topik and tade tajuk nak post today tapi aku nak jugak post . saja je nak menghapdet entri . dh berapa hari aku tak hapdet . malas sgt . lain lah mcm korang everyday everytime hapdet entri . untong lah kannn . HAHA ! okay-2 'enaf' .


Actually aku nh waiting result GA yg dh lama aku join tuh . if aku tak silap bulan lepas punya GA . owner GA tuh ckp result dh ada cuma tinggal nak publish je nanti . alahaii . lambat gegile dohh . cepad lah cik akak oii . aku menang ke kalah ke aku cuma nak taw sape yg bertuah tuh . banyak jugak nh yg aku dh join . GA , Contest , Segmen yg tuh pun kena wait jugak sampai tamat tarikh nya .


If korang ada buad or join GA , Contest and Segmen bgtaw aku ek . aku nak join . hekhek ! ntah kenapa tetiba jadi rajin pulak kan nak join . HAHA ! okay lah ada mood nak join daripada aku tade mood langsung nak join kan parah tuh . hehe . jangan lupa okay :)


#Tapi today aku hapdet aku malas nak berfollowing and berblogwalking . maaf ek :)

Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

2 00 Feedback:

saya dewi said...

wahhhh. gud lark gud lark! semoga menang GA and contest yek sayang! ^^

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Hekhek . thanx dewi . hope so okay ^^