Monday, January 2, 2012

◕ Mega Giveaway to U by | Cik AZ & Fahmi Mahat | ◕

Views

Mornight ! now aku tertarik lagi nak join GA nh .
memang menarik tertarik kebabomm lah hadiah nya .
lumayan beb . rugi sape tak join . sumpah aku ckp memang rugi .
so if korang nak join klik nama Cik AZ or Fahmi nh kay .
orang nya cute comel taw ><
syarat-2 nya ada kat sana jugak . alaa senang je .


Comel gegile banner dia . suke sgt-2 taw :)


Yang ni pulak senarai penaja yang AWESOME !

AmalinaZainal | fb fanpage |InilahFahmi fb fanpage |sweethoney scarf fb fanpage |CNP fb fanpage |The7thMuffins fb fanpage |JCS fb fanpage |HijaBook fb fanpage |Yusriey Yunus fb fanpage |butterfly's garden shop fb fanpage |Books2u fb fanpage |Miecyber fb fanpage |KKO fb fanpage |Aishah fb fanpage |Shawlhouse | fb fanpage |ummieross |AbangEnsem | fb fanpage |eShop@Ladyburd | fb fanpage |ZonCinta.com | fb fanpage |MakDara |dunialelakimaskulin.net | fb fanpage |Denaihati.com | fb fanpage |Irdina Syazwani |Luxurious Scent Perfume | fb fanpage |


Now yg kat bawah nh aku selit kan sedikit komen tentang blog Cik Az and Fahmi

-Blog Cik Az-
*Sangat simple tapi kemas and so nice
*Pemilihan warna tema untuk blog yg sgt tepat
*Background blog sgt cantik dan comel ditambah lagi dgn orangnya yg comel
*Blog yg sgt ringan dan tidak banyak gadget
*And lastly , dpt skodeng blog Cik Az dgn senang hati dan suka baca entry dia
even tak pernah komen ><
-Blog Fahmi Mahat-
*Header yg sgt menarik sebab ada lambang 1Malaysia
*Tema blog yg menarik dan unik sebab jarang lelaki guna kaler biru
*Even gadget banyak tapi sgt teratur dan tidak berat
*Template blog lain dari yg lain dan nampak menarikk
*Entry yang simple tapi besstt dan terbaikk ! 


p/s : Okay semua aku dh ikut dh syarat-2 nya .hope menang :) Aminn !




Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

3 00 Feedback:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhhhh menarikkk.. all the best ya

famimahat said...

terima kasih sbb sudi join GA kami ye QaQa~ ^

nantikan updates2 sterusnya di AmalinaZainal.com untuk tengok review sponsor kami tau? ;)

.M.E.A.S.M.Y.S.E.L.F. said...

hai dear ^_^

thanks a lot ^_^

dear,, da like dan follow da kan penaja?

psssttt: komen la blog Cik AZ dan FM.. ada hadiah khas jua untuk itu ^_^