Friday, January 13, 2012

◕ Contest The MOST Fabulous Blog By Miss Lovouis ◕

Views

Assalammualaikum Semua :)


Cuaca hari ni mendung-2 je kan . tapi tak jugak hujan .
okay lah tuh . penad aku merasa sejuk . hekhek .
And now aku ada join lagi contest ni .
kan aku dh cakap tahun  ni rajin sgt aku join mana-2 GA ke Contest ke Segmen ke ape lah .
ntah nape . kehkehkeh . bio lerr kan :)


Yang ni pun syarat-2 nya senang and simple jugak .
bagus diorang ni skg buad syarat-2 simple and senang  . aku suka :D
and hadiah-2 pun menarikk and tertarikk . fuyoooo !
hebat ohh owner Contest ni :)  okay-2 'enaf' .


Kat bawah ni pulak mcm biasa lah . 
setiap apa-2 pertandingan pun ada banner kan .
haa yang ni pun banner dia cecomel gegile .
eh eh jealous aku taw ! ^^



See . sekali dgn link dia lagi . ada duit RM50 lagi kan .
HAHA ! mesti korang nak ni . yela duit sape tanak kan :)
okay yang kat sidebar kaler-2 pink tuh adalah banner owner contest ni jugak .
if nak menang letak lah banner tuh kat sidebar korang kay .


Okay done semuanya :)
if korang nak join click je link kat bawah banner tuh kay .
cunnn lahh owner tuhh >< weewiiitttt !




Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

5 00 Feedback:

♥(˘⌣˘)♥ said...

uit ! yunk ! try la buat shoutbox mcm kat blog i.. senang,,, huhu .. tu pun i belajar buat dari bloggers lysa... hihi lepas nih boleh la kita bergossip ! huhu

CikFi said...

goog luck...=)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

CikFi : Thanx ^^

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Hee . yeke ? okay-2 later i try kay . tp tak boleh bukak blog you . ada virus . ngaa~ takud lappy kena virus .

Miss Lovouis said...

Salam , hype contest da tamat .
THANX 4 join my contest . .
Checked ur contestant .
Nice blog !
GOOD LUCK ^__^