Wednesday, February 1, 2012

◕ Semakin Hari Semakin Bahagia :) ◕

Views

 

 Assalammualaikum Para Blogger :)
Hiihaaa ! lama tak hapdet right ? hekhek . 
lazy telah memasuki diriku thats why malas nak hapdet :p
aku pun rindu jugak nak taip menaip ni .
lagi pun today ada lah special day ntok aku . weee !
nak taw ape ? okay sabar yaa . aku bgtaw jugak tuh .


Sebelum tuh aku nak bgatw yg aku dh berjaya
tingkatkan follower aku yg dah mencecah 800 lebih ..
sebab target aku before bulan february adalah 800 follower :)
so congrats to me . HAHA ! wish sendiri tauk .
tengkies so much jugak to my follower[S] !


Okay back to title . "semakin hari semakin bahagia"
itu lah yg aku rasa skg ni :) makin bertambah happy !!
becuz today is my anymonthsary with mysweetlovely ^^
even baru 10 bulan tapi rasa mcm dh lama . huwhuw .
banyak dh yg aku lalui dgn dia sepanjang perjalanan kitorang .
berkat kesabaran yg aku ada aku still stay dgn dia .
alhamdulillah . thank god :) hope kekal lama~
loveloveloveloveMYSWEETLOVELY ! 


And lastly aku nak wish jugak anniversary 1 year
for me and my cik honey blogger .
dah setahun aku dgn cik honey aku ni . kehkeh .
even aku tak dapat capai 1000 follower dlm masa setahun tape .
sekurang-2 nya capai 800 pun aku dh cukup happy :)
tengkies so much cik honey ^^

#Apa korang nak fikir terpulang korang lah ek .
yang penting aku tak pernah kacau life orang so jgn sesekali pernah
kacau life aku ! terima kasih :)


Sarikata Oleh : Mrs Xeslly



Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

6 00 Feedback:

CikFi said...

tahniah cik honey

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

teda kau tag nama aku ka ??

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

CikFi : Tengkies yaa :)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Tag nama mu ? untuk apa ?

Nur Husna Rosli said...

wah...happy10th yaa..lambat sikit.. hehe..

semoga tabah menjalani perjalanan hubungan:). may Allah bless both of u :) <3

♥ Nad Dy'qadz ♥ said...

Hehe . its okay husna :) btw tqvm yaa . hope it . aminn~