Sunday, February 5, 2012

◕ CONTEST : Kata Kunci Strawberi ◕

Views




Assalammualaikum Rakan Blogger[S]


Aku join lagik contest . kehkeh . biarin not always jugak ^^
kali ni pasal stroberi pulak . barusan aku tengok diorang buad contest pasal buah-buahan .
korang nak join ? meh click banner yg comel kat atas tuh ek :)


Okay let's start . actually aku TERINGIN sgt nak pergi CAMERON HIGHLAND .
aku tengok tempat tuh sgt cantik dan menarik . tambah lagi udara yang segar and sejuk tuh .
untung sape yang dah pergi kan ? time aku duk kl aku memang dh plan dgn
housemate aku nak pergi tapi tak jadik pulak . 
sampai lah aku terpaksa balik ke tanah air (sabah) huwhuw .
sedih tauk . 


Salah satu sebab aku nak pergi sana aku nak makan STRAWBERI :)
mesti sedap tuh kan . masam-2 manis lagi . perggh !
memang terbaikkkk lah kan . lagi pun kat sana banyak koleksi strawberi .
if aku dapat pergi sana aku nak beli koleksi tuh banyak-2 .
boleh jugak bagi HADIAH dgn member-2 or family aku .
and kalau aku dapat pergi sana aku nak pergi dgn myweetlovely .
wuuhuuu ! mesti best tuh . bertambah lah KASIH SAYANG 
di antara kami ni. yeayy ! honeymoon lah kata kan ^^



#Okay yg ni key chain stoberi aku ambil as example picture .
tapi aku edit lah ek . kehkeh .
cantikk kan ? adoiyaii . bikin geram tauk !



#See buah stroberi . huwhuw ! bertuah sape dapat makan ni .
kat sabah ni nak makan strawberi kena pergi kundasang baru ada .
kat sana kan sejukkk .


Sarikata Oleh : Ty'nadz Xeslly




Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

4 00 Feedback:

[ wanni ] said...

dear, thanks sebab join :)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Hehe . welcome :)

saya gades pelik said...

thanx dear sbb join :)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

SGP : Yups tengkies ^^ hope ada rezeki nak menang :)