Wednesday, February 22, 2012

◕ "Fast Giveaway SoL & Amar" ◕

Views



Assalammualaikum and Good Morning :)


Hi ebelibadii :) today aku join giveaway ni . aku ternampak kat group tadi time b'blogwalking .
so join je lah lagi pun tade jugak nak hapdet pape entrii . 
actually suka sgt salah satu blog owner yg buad GA nii . cus blog dia colour biru :)
my fav colour tuuuu . wahh ! cantik blog dia taw . sukasuka !
korang nak join ? nak visit blog dia ? nak follow ? korang click je banner dia yg
smarttt tuh ek .  Syarat-2 yg dia bagi pun senang and simple je ^^


Okay kat bawah pulak blogger yg terpilih untuk tagging

Sandra | Linniey Erysha

Okay setakat tuh je lah ek . kot-2 ada rezeki menang . aminn~


Sarikata Oleh : Nad Xeslly


Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

7 00 Feedback:

Soul Lee Hin said...

excited bila ada blogger join. terima kasih join GA SoL :)

♥ Nad Dy'qadz ♥ said...

Hehe . yaa bah . welcome Sol ?

cyunk said...

melawat dr GA yg sme..gud luck =)

RYRY said...

terjah sini & folo :)

http://belogadeqputry.blogspot.com/2012/02/fast-giveaway-sol-amar.html

Cik Eiyra said...

salam
datang dari GA yg same :)

hai salam perkenalan dan good luck yea .

jum join GA saya :
http://rasacintasaya.blogspot.com/2012/02/giveaway-saya-nak-menang.html

AlyNn NyzAa said...

BW cni + foll0w :)

♥ Nad Dy'qadz ♥ said...

Thank you so much alls . i will follow kay . dont worry . and sorry cus late follow and bukak komen i :)