Tuesday, February 7, 2012

◕ Freebies : Simple Header ◕

Views


Assalammualaikum Warga Blogger[S] ..

So how are you all today ? ada sihat tak ? kehkeh .
aku still dalam kategori kurang sihat lagi ni haa . sebab apa ?
selesema masih menyerang lagi . hoho . apa tak nya . makan ubat sekali je .
mana lah nak baikk kan kan kan . HAHA !  aku tak suka mkn ubat okay ^^
tapi dalam-2 aku tak sihat ni pun aku masih lagi ada mood nak buad freebies header .
saja je lahkan nak try-2 buad header then bagi new blogger's guna .
yg old bloggers pun bule guna jugak . yg penting bgtaw je kat aku .
tak payah credit okay :) cantik tak cantik terpulang lah ><







Okay tuh je header yg aku buad ntok hari ni .
if ada permintaan baru aku akan buad lagi.
if nak guna amek je just komen tak perlu credit okay ^^


Sarikata Oleh : Ty'nadz Xeslly



Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

8 00 Feedback:

Ichsan Afriadi said...

Assalamualikum, cepat sembuh yah :)

Cik Bambam said...

rajinnya buat header! buat kat cik bambam sekali.. hik hik hik..

salam kenal.. :)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Ichsan : Wassalam . tengkies yaa . hehe

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Cik Bambam : Rajin pun sebab ada mood je cik bambam :) nak sekali ? okay je . huwhuw

GADIS LAVENDER said...

nak gak header yg cute2... tlg wat leh x??? hehehe

♥ Nad Dy'qadz ♥ said...

InsyaALLAH nad try buad . nak header apa ? kaler apa ?

mazni said...

amek satu.thanks..:)

♥ Nad Diana ♥ said...

Amek je :) welcome !