Friday, February 17, 2012

◕Contest Me and My Special One ◕

Views



Assalammualaikum Warga Blogger[S]


Okay now aku ada join contest ni . atas jemputan dari owner contest ni lah .
#Padahal hari tuh dah ckp tanak join lagi cus tak menang satu pun . kehkeh .
yela ada join 3 contest and 2 GA tp satu pun tak menang . sedihh ohh~
owner tuh pun ada yg tak adil . tuh yg parah tuh .


Biar lah kan bukan rezeki aku lah . sabar je . hee
if korang nak join click je banner kat atas yg bergerak-gerak tuh ek .
awesome banner dia . suka sgt . meriah blog aku jadinya . 




Okay aku pertaruhkan gambar ni . aku with BIG BEAR :)
seriously aku sgt sayang kan BB aku ni . dia lah stuff paling berharga buad aku .
tersangat lah special sebab itu pemberian from my partner .
dia taw aku suka BB so dia bagi aku BB tuh .
aku ke mana je mesti aku bawa dia . aku g kl pun aku bawa jugak dia .
aku tak simpan dalam beg tapi aku pegang dia mcm tuh je .
tak sampai hati nak letakkan dia dlm beg :) lagi pun BB ni aku anggap
mcm partner aku . bila aku rindu dia aku akan peluk BB tuh . sweet kan ?
aku rasa BB ni mcm dah jadi nyawa aku dah ^^
 hope BB always with me forever~


Sarikata Okeh : Nad Xeslly

Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

4 00 Feedback:

zizie said...

miss my mr.puffy bila tgk gambar teddy tue.. huhu...

Pangeran Chenta said...

thanx coz sudi join contest pc...cantik bear tu..
erm..btw,gud luck k..

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Zizie ; Alalaa . jgn sedih-2 taw :)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

PC : hehe . tq pc ;) yups yo are welcome ^^