Sunday, February 5, 2012

◕ Contest " Wish Us Luck " By Ecah & Nfah ◕

Views




Assalammualaikum Para Blogger[S]


Today join lagik contest ni . saja-2 je join hilang kan bosan .
lagik pun ada faedah jugak kan . sebab bagi semangat 
kat adik-2 yang nak exam ni . biar mereka semangat nak jawab paper :)
kalau nak join klik je banner pinky tuh ek .


Okay kat bawah ni aku letakkan kata-2 semangat untuk Ecah & Nfah .
by hand taw . no copy paste . huwhuw .
saja buad sendiri cuz rasa lebih puas hati :) betol kan ? hehe



Okay tak ni ? hekhek . i hope dgn kata-2 semangat yang aku bagi tuh
dapat naikkan lagi semangat mereka berdua ni . aminn~




Ni special from me to Ecah and Nfah :)
Hope bersemangat yaa adik-2 ^^ Good luck !


Credit to : EpyfiQah for Doodle 


Sarikata Oleh : Ty'nadz

Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

3 00 Feedback:

aisyah ecah said...

kak,tenks untuk kata-kata tu..terharu sangat..

akak doakan kiteorg ye kak.. >_<

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

Hehe . welcome dek . yups i will pray for you dek . dont worry ^^

#Hope kaka menang . tak dapat no 1 no 2 pun jadi lah . tak dapat no 2 tapi no 3 jadi jugak lah .kehkeh .

HaNiFaH HiDaYaH said...

thanx akk :)

# hehe.. god luck ya kak.. hihi