Tuesday, November 1, 2011

Design Blog Kali Ke-4

Views



hello para blogger . good night :) kt tempat aku now hujan tp just gerimis je so best jugak taip entry time-2 cm nh kan . nakk-2 lagii aku dh dinner . memang terbaikk lahh kann . hehe . skg nh kan makin rajin pulak aku hapdate entry . kenapa ek ? hurm aku pun ta taw lah kenapa . maybe cuz aku bosan sgt kot . ngee~


enough lah ek . now aku na share kat korang pasal blog yg aku design tuk kali ke-4 . wahh ! since kebelakangan  nh aku banyak permintaan lah tuk design blog . hoho ! tp aku buad dgn ikhlas lah . ta mintak pape balasan pon . good kan aku ? haha ! tade lah . memang aku ta harapkan balasan pon lah . semua tuh aku buad dgn tangan yg ringan and dengan senyuman yg manis :)


na tengok ta blog aku design tuh ? okay-2 sabar ek . sat lagi aku bagi korang nampak blog yg aku design tuh . tapi blog tuh still kosong lagi lah . cuz baru aku buad tuh je ptg td . aku use denim template . so blog tuh nampak simple lahh . pink colour jugak lahn tuan punya blog tuh . hehe . sat lagi aku bg korang tengok blog para blogger yg aku design .



okay nh blog Cik Deqna yg aku design td .



yg nh pulak blog Cik Farah . semalam aku design .



nh blog Cik Umiey yg aku design last week .



haa yg nh special sikit cuz nh blog my partner . hoho


p/s : korang follow lah blog nh yaa cuz diorang tuh blogger baru lagi . 
follower pon ta ramai lagi :)

Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

2 00 Feedback:

Juliet_iRa~" said...

comel2!!

:D

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@Juliet_iRa~"

hehe . cantikk ek ? hm bole lah just ta seberapa kan . ehehe