Monday, October 31, 2011

Pasangan Kembar Perempuan :)

Views




assalammualaikum wbt warga blogger's and selamat malam jugak yaa . hehe . malam nh aku na hapdate entry lagii . ta bosan-2 kan na hapdate . biar lah . jarang-2 jugak nh aku banyak entry na share dgn korang . hehe . tp before tuh na tanya korang dh dinner belom ? hehe . aku pun belum lagi . sat lagi lah . patner aku pun dh soh g dinner dh . sat lagi yaa sayang . hehe .


okay malam nh aku na cerita sikit pasal pasangan kembar yg aku jumpa melalui blog . wahh ! ta sangka kan dapat jumpa pasangan kembar nh . muka diorang pun sama jugak . sekali je aku tengok tp ta dapat na beza kan dh yg mana adik yg mana kakak . alaa sama je mcm aku with my twin . payah na di bezakan kecuali yg dh memang kenal kitorang . na taw ta rupanya umur kitorang pun sama lorh . hehe .


na tengok ta pasangan kembar nh ? haa sabar okay . sat lagi aku bg nampak korang . tapi sebelum tuh if korang na follow blog kembar nh follow lah ek . usha blog diorang . hehe . yg nh blog my twin Epy or EpyfiQah . aku bg first and second blog dia . yg nh pulak blog pasangan  kembar tuh tp sorang je lah . nh dia Hana . yg sorang lagi tuh Amira tp aku tataw dia ada blog ke tade cuz aku tade jumpa lagi blog kembar Hana .

okay yg kt bawah nh aku bg korang tengok gambar pasangan kembar termasuk lah aku and my twin . actually aku ada kenal lagi pasangan kembar yg sebaya jugak dgn aku tp aku ta rapat dgn diorang . so setakat nh pasangan nh je yg aku jumpa :) jom skodeng gambar-2 pasangan kembar nh .



yg nh Hana & Amira :) sama kan face diorang .



yg nh pulakk aku & my twin Epy :) sama ta ? hurm ta kot . hehe


p/s : To Twin Hana & Amira , sorry ta bgtaw na amek gambar korang . hehe


Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

1 00 Feedback:

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

aku sukaaa tengok pasangan kembar nh . hahaa !