Friday, October 28, 2011

Design Blog Para Blogger Lagi :)

Views



Assalammualaikum w.b.t  .


apa khabar para-2 blogger semua ? hope korang sentiasa sihat walafiat yaa .hari nh aku ta berapa sihat cuz flu . hoho . sabo je lahh kan . bersin sana sinii dh aku . alahaii . penad aku taw . na makan ubat malas pulak aku . twin aku Epy makan ubat ta berkesan langsung that why aku malas na makan . dia pun flu jugak mcm aku . biasa lah nama pun kembar kan . hehe .


okay hari nh aku na hapdate entry . dh berapa hari aku ta hapdate cuz hari isnin sampai hari khamis aku stay rumah second aku :) ta best pon . haha ! betol lah . tinggal dalam kem biasa lah hape pun tade kan . okay back to tittle aku na hapdate about blog yg aku design semalam . para blogger tuh nama dia Cik Umiey . dia minta tolong aku design kan blog dia . so aku pun dengan tangan yg ringan and hati yg ikhlas tolong lah dia kan. even ta seberapa cantik comeii mcm blog aku and blog korang tapi kira okay lahh . na tengok ta blog dia ? haa korang klik SINI :)


so cmna ? okay ta ? okay lahh tuh kan . yg penting dh berubah dari yg sebelum nh . actually aku dh ubah blog dia . na kata tukar 100% tuh ta lah kot tapi dalam 89% lah . hehe . banyakk tuhh . haaha ! tape ada kebenaran tuan blog jugak . aku just tukar layout , background , shout , colour and pape je lah yg korang nampak dlm blog tuh . cuma blog tuh ta siap sepenuh nya cuz cik umiey ada na minta tolong tokok tambah lagi blog dia . tape aku okay je yg penting ta CEREWET . cuz aku ta suka orang yg CEREWET nh :)


p/s : nasib baik tuan punya blog yg aku design nh ta cerewet . haaha !


Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

2 00 Feedback:

Cik Umiey Blog said...

mimie ok je ape yg qaqa wt lor..mmg comey la..puas.klau nk arapkn mimie..mmg xjd la cm tu.

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

haha ! cm tuh pulakk . qaqa buad yg termampu je . yg penting mimiey puas hati cukup ler .