Wednesday, November 30, 2011

Contest My Top Referral By Amira Studio

Views



Assalamuualaikum para bloggie's . have a nice day yaa :)
today aku hapdet entrii lagi . kali nh aku hapdet
sebab aku join contest . agak menarik jugak .
korang na taw  apa hadiah nya ? 
okay aku akan list kan kt bawah supaya korang
tertarik untuk join contest nh .


tapi before tuh kena letak banner contest tuh .
WAJIB okay :)


see , comel kan banner Cik Amira nh :)

Okay kt bawah nh pulak list hadiah contest nh .


Hadiah Utama
-RM100 Cash

-FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 


Hadiah Kedua:
-FootDetox(RM20 Each) tajaan dari FizzAsmara 

-Vector Couple tajaan dari Firdani Love Story



Hadiah Ketiga:
-Vector Single tajaan dari Firdani Love Story


Tarikh tutup contest nh 31 Disember 2011 .
if korang na join klik je banner aku tuh k :)

Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

3 00 Feedback:

✿Ummi Myra✿ said...

terima kasih kerana sudi join my 1st contst dear, semoga berjaya :)

✿Ummi Myra✿ said...

terima kasih kerana sudi menyertai contest yang dianjurkan oleh Amira Studio. Semoga ikatan ukhwah diantara blogger semakin bertambah erat, semoga sentiasa success dalam apa yang diceburi, salam ukhwah :) good luck dear.:)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

yaa sama-2 jugak . hope menang :) hehe