Saturday, November 5, 2011

Rindu Dengan Kawan Yg Selalu Berblogwalking Bersama :)

Views



asslammualaikum para blogger's and selamat petang :) korang semua dh lunch ta ? hurm aku dh lunch dh awal lagii . lunch aku today ikan remahan , sambal belacan dan sayur kobis . perggh ! memang terbaikk lah if mamy aku yg masakk . dh lama ta rasa masakan tuh :) jgn pulak korangg berliur ek . haha !


okay-2 entri aku today na citer pasal KAWAN YANG SELALU BERBLOGWAKING BERSAMA .
menarik ta entry tuh ? ofc lahh . hehe . sebab korang mesti na taw kan sape para blogger yg selalu berblogwalking dgn aku nh . sabar ek . diorang tuh just para blogger yg rajin sgt tegur menegur dgn aku kt shout angry bird aku tuh . sayangg diorang taw :)


but now aku na citer sikit pasal kawan aku yg dh lama ta b'blogwalking . rindu sgt kt dia . hehe . dia pun rinda kt aku jugak nh . betol ta Cik Iman ? hehe . jgn na tipu ek .  baru semalam dapat tegur dgn dia . bukan lupa just baru dapat cari blog dia . tuh pun jumpa kt entry yg dia pena komen . hehe . sayangg akak iman taw :) after this rerajin lah ek tegur qaqa . dh add semua fb kan ? haha ! bukan alang-2 taw .


okay selain cik iman kite tuh aku na list kan jugak para blogger yg selalu b'blogwalking dgn aku . aku nh pun jarang juga b'blogwalking . hehe . tp yg paling aku suka sgt nh haa pasangan kembar yg aku jumpa baru-2 nh . Cik Hana & Cik Mira . jgn kata bw kt blog . kt fb pun diorang rajin bw jugak . haha ! ta tinggal jugak pada Adik Nana & yg penting sekali Cik Diana sayangg :) weee ! thanks korangg semua ek . sayang korang taw!


haa yg tuh lah para blogger yg paling rajin sgt-2 bw kt blog aku & fb aku . hehe . if korang na add fb aku klik je link kt sidebar atas sekali tuh . aku pasti approve :)


p/s : pada yg ta tersenarai kt atas tuh rerajin lah bw kt blog aku ek supaya ada nama korang dlm entry aku :)



Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

14 00 Feedback:

iman nasuha said...

hehehe,,, tomeinyer... :P thanks na dik... ingat dah takde orang nak tegur dalam blog akk... rupa2 ada jugak yang tegur... toin~~ miss u...

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@iman nasuha

hehe . welcome kak . alaa akak jgn lah ckp cm tuh . mesti lah ada . hehe . missyoutoo kak :)

iman nasuha said...

hehe.. akk kan jarang update... tu la baca kat shoutbox tu... :P

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@iman nasuha

jarang ek ? akak kerja ke skg ? hm qaqa pun if tade entry na hapdate memang tuh-2 je lah entry qaqa .

iman nasuha said...

akak tak keje lagi la dik. ingat planning nak smbung study kt UMS. hihihii

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@iman nasuha

study kt UMS sabah ke ? hehe .

iman nasuha said...

aha... i'allah... hehehe... nak g sabah... ^_^V

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@iman nasuha

yaka ? hm t bole lah dtg tmpt qaqa . hehe .

jejarilappysiKEMBAR said...

hahahah..
thanx qaqa..
muahx2..
gindu qaqa ngan epy jugak..!!!:)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@jejarilappysiKEMBAR

hehe . welcome twins :) rindu hana dgn mira jugak ! :)

Diana Xeslly said...

hehe , ampit jugak nama syg ar by ,
ade2 jew lah by ni taw :)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@Diana Xeslly

haha ! ofc lah dalinggg . di mana ada syg di situh ada by . haha ! LOVEyou tauk sayang !

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow,,,follow pakjoe blk

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@cerita best

thx pakjoe :) ohh yaka ? hm okay-2 sat lagi qaqa singgah blog pakjoe then follow yaa :)