Tuesday, November 8, 2011

Contest Blog Ter-Comel

Views




Assalammualaikum para blogger semua and good morning :) apa cerita korang today ? puas dh korang beraya ? wahh ! mesti ada yg dh kenyang sampai hari nh kan ? haha ! caya lah korang kan . tape lah . setahun sekali je kan raya haji . okay lah tuh :)


by the way today aku hapdate entri cuz aku ada join contest Cik Fatisya . nampak best and menarik jugak contest dia tuh . aku join pun sebab Cik Pia tag nama aku :) hehe . thanks ek cik pia . okay-2 kt bawah tuh aku ada letakkan banner cuz tuh WAJIB ! so if korang na join contest nh meh klik >>SINI<< .



comel kan banner Cik Fatisya nh :)


okay kt bawah tuh pulak aku ada tag 3 para blogger cuz tuh pun ada dalam syarat-2 contest tuh .



p/s : so meh lah join ramai-2 cuz kurang daripada 30 orang auto contest nh akan dibatalkan . rugi if korang tak join taw :) hehe . k lah aku chaww dulu . daadaa~!


Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

4 00 Feedback:

iman nasuha said...

hehe... dia pun tag nama akak... thanks na adik

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@iman nasuha

hehe . yaa kak . ta taw na tag sape lagi . welcome bha kak :)

♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀ said...

oke twin . tQ

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

@♂ Belog Si Budak HIJAU ! ™ ♀

okay twin . welcome :)