Tuesday, August 16, 2011

penat tp memuaskan hati :]

Views
 uwaa ! penad sgt2 na buad header blog aku nh .
 but its oke yg penting kerja yg memuaskan hati . haaahaa . 
aku dh buad tp terpaksa buad lagi kali yg ke2 then bila dh siap 
terpaksa lagi buad kali yg ke3 .
 makk aiihh . penad aku . memang terbaikk lah kn.? haahaa . 
 tape2 bolan pose memang bnyk bersabo :] 
tp header aku tuh ta lah secantik mana 
pun mcm korang punya header .
 aku buad nh pun ikut suka suki hati aku jea . 
tape yg penting dpt memuaskan hati diri sendiri . betol kn.?
act gambar comeii 4 org tuh melambangkan aku with bestfriend aku .
oke ta.? mesti lah oke wehh . haahaa . 
dh lah bnyk ckp betul si qaqa nh kn .
 nh lah header yg aku buad td . 
taraaa !!



BY : cik qaqa


Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

2 00 Feedback:

alyea said...

waaa cntik la header u..cmne wat?cer citer..=)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

hee . thx alyea :] i gne photoscape n GIMP 2 jea .