Friday, September 9, 2011

mix storie's

Views

assalammualaikum blogger's ku :)


apa citer korang hari nh ? hehe . t'tiba lagi aku nh kn tanya pasal citer org lain . haaha . leikkk luu . aku saja ja lah . hehe . aku kan jelous jugak taw tengok blogger's lain post entry diorang panjang lebar mcm jambatan p.pinang tuh . tp kalah kot dgn jambatan tuh . haaha . tade lah . tp betol lah aku jelous sgt2 nh cuz aku ta pandai sgt na buad entry panjang2 mcm tuh sampai b'perenggan . aku tade story lah . hoho . mcm mana nh ? haaha . lagi pun aku malas jugak na taip panjang2 lebar mcm korang . penad taw . lagi pun tade sape yg sudi na baca kn ? betol ta ? korang jgn tipu aku ek . haaha .


eh eh melarat dh pulak aku nh . actually aku na citer pasal blog aku ta dpt sign in selama 2 hari . wahh ! 2 hari ja tp aku rasa mcm 2 tahun . haaha . bongokss ja kn . betol lah . bosan aku taw ta dapat sign in cik honey aku . kesian dia dh rindu kn aku . tp aku pun tataw kenapa ta bole na sign in . pelik jugak aku . sampai td aku na buad dh blog baru . tp org tua2 kata usaha tangga kejayaan . so aku usahakan lah lagi . at least dapat jugak . wahh ! terharu nya aku . ta sangka dapat sign in balik cik honey aku nh . if ta dapat sign in lagi kesian lah kt followers aku yg dh 3 ratus lebih tuh . btw thx yaa cik honey . sayang sgt kt awak :)


hurm korang , best ta lagu cik honey aku nh ? best ta ? jawab lah dulu . hehe . tuh lagu ezad lazim taw . tajuk nya percintaan ini . tuh lagu favourite patner aku . dia suka sgt dgn lagu tuh sampai mintak aku bagi dia full lirik lagu tuh . tuh pun after beberapa hari baru aku dapat bagi dia . kesian dia . hehe . best jugak lagu tuh . lagu ke2 aku nh pun best . ezad lazim jugak yg nyanyi tajuk nya mengharap bintang . memang best taw lagu2 baru ezad nh . if korang suka download lah ek . kt youtube pun dh ada lagu dia skg .


ehem ehemm . ek ? mcm dh panjang dh entry aku nh . haaha . ta sangka pandai jugak aku kn taip entry panjang2 (trepping ja si qaqa nh kn) . hehe . aku gurau ja lah . act aku malas na taip entry panjang2 . penad taw . kang lenguh jari jemari aku nh . tp hari nh tape lah sekali sekala kn . jarang2 jugak aku buad entry panjang cm nh . if korang tanak baca tape aku ta kesah pon . tp if baca thx a lot yaa . hehe .
                                                                                                                              
                                                                                                                                

Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

6 00 Feedback:

cinnamon.com said...

dah baca dah...

CTK said...

hehe...betOi3...1 hari pon da ase cm lme kn....

wah adew bakat tulis entri panjang2 ..hahaha..tahniah2


http://khayalan27.blogspot.com/

ieyza afieyna said...

hari2 mesti nak buka blog kan. sehari macam xtenang hidup..hehe

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

cinnamon : hehe . thx yaa :)

CTK : haaha . taw tape kn . ada bakat ? tade makna nye ada bakat lah . hehe . btw thx yaa

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

betol sgt2 tuh ieyza . if dulu fb but now blog lah pulak . hehe

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...
This comment has been removed by the author.