Monday, September 17, 2012

◕ Hanya Tuhan Yang Tahu :'/ ◕

Views
Assalammualaikum Warga Blogger's :')


Hi alls . hmm rasanya dah lama tak hapdet entri kan . wah-2 . dah bersawang blog aku ni kan .
seriously dah berbulan tak buka blog . HAHA ! busy dgn kerja lah . faham-2 je lah eh .
dah ramai yang lawat and komen blog aku ni tapi satu pun takde feedback lagi dari aku .
hee . sorry guys . tak sengaja eh . peace :')


Actually malam ni tertiba nak hapdet sebab nak share sikit and mengadu kat my honey blog's ni . aikss~ takde sape pun yang faham apa yang aku rasa skg ni . tapi memang sedih gila lah .
about my partner . hm risau keadaan dia skg . makin hari makin lemah . hati aku ni rasa mcm nak je datang pergi sana . tapi apa lah yg aku boleh buat . keadaan tak mengizinkan aku nak pergi sana . alalaaa . kalau aku tak stay dgn abg aku kat kl ni dah lama aku pergi :'(


Seriously, act dah seminggu dia macam ni . aku dgn dia pun jarang text or call cos dia tak larat . dia pun just nak tidur je . nak-2 lagi dia demam pulak skg . haihh . lagi lah aku risau . nasib je aku tahu keadaan dia everyday dari adik dia . tapi apa yg perlu aku buat ? hm aku cuma mampu berdoa banyak-2 supaya dia cepat semboh seperti biasa . lahayy . rindu gila nak dengar suara dia membebel tuh .


Guys, doa kan partner aku eh :'/ mohon dia cepat semboh . aminn~



Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

1 00 Feedback:

♥ MRS NON ♥ said...

Salam kenal.... ^__^


feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/