Thursday, July 26, 2012

Apa story aku today ? ahaks !

Views
Assalammualaikum alls :)


Hi korang semua . hehe . lama dah qaqa tak hapdet blog kan . biasa lah jarang online . tak mcm korang always online . jealous taw :( btw today nak share sikit dgn korang semua . ada perasaan sedih jugak lah . nak tahu apa ? okay jap lagi qaqa share . sabar okay ^^


Before tuh qaqa nak say really very sory pada blogger's yang dah ramai visit blog qaqa ni tapi tak terlayan pun kan . maaf sgt-2 ek . qaqa jarang hapdet blog and online . online pun kejap je tak sempat nak buka blog . busy dgn kerja kan . fhm-2 je lah . pada yang rajin komen-2 entry qaqa tu thanks so much ya . qaqa dah reply dah even late and akan bertandang juga ke blog blogger's :)


Okay now nak share apa story today . pagi tadi qaqa pergi CIMB GROUP dgn twins EpyfiQah and member sorang Aisha . so mula-2 masuk excited juga . berdebar pun ada . tapi lepas dah isi form semua lepas sejam mcm tu kena panggil masuk bilik untuk interview . dah introduce apa semua at least dia ckp mcm ni "kerja ni memerlukan transport . awak kerja elok-2 kat MBSB nanti bila dah ready dan dah ada transport awak datang balik jumpa sy" . Lahayy ! masalah transport rupanya . makk aihh ! sedih gile qaqa . mcm mana qaqa nak ada trans lesen pun takde lagi . at least qaqa ambil keputusan gaji bulan ni qaqa nak ambil lesen motor . demi CIMB kan :) hekhek . rugi oh if taknak . peluang dah kat depan mata . gaji pun lumayan daripada gaji kerja qaqa skg ni .


So sekarang ni qaqa kena fokus cari duit lebih untuk ambil lesen motor bulan ni . yang penting qaqa dapat job kat CIMB tu . bukan senang nak dapat . qaqa apply jawatan Personal Advisor Awam-I . ahaks ! job ni if tak reti memang susah sikit cus kena tarik customer untuk buat loan and uruskan loan customer . hahaii! nasib je qaqa ada pengalaman taw even berapa bulan je . so hope qaqa dapat job kat CIMB tu . aminn! doakan qaqa juga taw . thank you blogger's :)


Sarikata Oleh : Qaqa DX
Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

1 00 Feedback:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...