Monday, June 4, 2012

◕ Sharing-Share ◕

Views
Assalamualaikum :)


Hi kawan-2 blogger :) wahh ! lama rasanya tak hapdet blog kan . rindu gegila wehh . HAHA !
korang semua sihat ? aku pun sihat jugak *trep kena tanya khabar ni . HAHA ! 
Happy ni dapat online . tapi sayang tak dapat buka tweet :( tak tahu kenapa . masalah internet cc ni kot . alahaii !


Okay now aku nak share sikit . hee . start esok aku dah start kerja dah :) alaa kerja kerani je
tapi under goverment lah . hehe . yang best nya aku sama-2 kerja dgn si kembar and sahabat baik aku . weeee ! best kan dapat 1 office . kehkeh . harap-2 semuanya okay nanti . aminn .


So next week pulak parents aku datang kl . buat apa ? hm abah aku dapat pingat dari sultan .
lokasi kat istana negara . nak sangat pergi tapi time tu kerja pulak :(
so mamy aku je yang pergi . tapi yang best pulak parents aku stay kat kl dalam sebulan . okay tak ? kehkeh . mesti lah okay . kebetulan time tu birthday abah aku juga . boleh celebrate :) jadi dia pun tak lah sedih mcm
tahun-2 yang lepas cus anak kembarnya tade time birthday dia :D


Hm dah panjang dah aku taip ni . haha ! tak perasan pulak kan . mcm karangan je aku buat .
kehkeh . membalas bah pulak :D jarang online lah katakan .


Sarikata Oleh : QaQa Xeslly
Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

4 00 Feedback:

✿Lady Ainaa✿ said...

wahhh, tahniah sis.. alhamdulillah, dengan kerajaan tu.. susah kot nak dpt... All the best tau sis.. ^.^

♥ Nad Diana ♥ said...

Ea . hehe . alhamdulillah :) thanks sist <3

Liza Razak said...

good luck in your new job :)

♥ Nad Diana ♥ said...

Thanks liza :)