Wednesday, December 28, 2011

Untitled Post

Views


Assalammualaikum Rakan Blogger :)

So how are you all today ? hope semua nya sihat-2 je kay .
if ada yg kurang sihat sila lah makn ubat :p
aku pun alhamdulillah sihat  . cuma patner aku je yg demam . kesiann kat dia .


Okay today aku hapdet blog yg tade tajuk .
kenapa ? sebab aku tade tajuk lah . HAHA ! tade lah aku cuma tade
benda yg na share dgn korang . sumpah tade ! aku ta tipu okay . hekhek !
faham-2 je lah blogger mcm aku nh jarang ada kt dunia blogger nh haa .
twin aku tuh je yg rajin . ntah ape je yg buad kan dia rajin .


Untung lah korang ada benda yg na di share kan .
ta macam aku nh . HAHA ! #melebih nampak aku nh  .
if korang ada cerita yg menarik meh lah share-2 dgn aku . aku pun na taw jugak .
jgn lah kedekot sgt . ta baik taw :p aku taw mesti ramai yg ada cerita best-2 nh .
meh tinggalkan link post entri korang kat komen aku , aku na skod-2 :)
bila kau dh skod confirm aku komen and follow sekali .
dont worry okay ^^


#following and blogwalking time !

Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

4 00 Feedback:

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

kasi besar kunun tulisan mu nh

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

biar lah . t di sidebar tuh yg ikut besar jugak .

м¡sђ. oŁξи said...

cantek kaler blog... (^_^)

♥ Cik qaqa Dzii ♥ said...

hehe . thanx ek :)