Wednesday, April 4, 2012

◕ Kehidupan Baru Di Kuala Lumpur ◕

Views
Assalammualaikum ...


Okay malas nak cakap panjang and just nak share 
yang 10hb ni aku dgn si bestie and si kembar akan fly ke kuala lumpur pada jam 4.20 pm . 
yeayy ! tak sangka akhirnya dapat jugak kami bersama-sama pergi sana . 
alhamdulillah semuanya dah selesai and apa yang kami plan berjalan dgn lancar .
 so skg tinggal wait 10hb je bawa diri pergi sana . hoho .
 tak sabar aku nak pergi merantau buat kali ke2 . 


So sampai kl nanti bermula lah kehidupan baru kami .
aku harap kehidupan kami okay and sentiasa akan okay .
semoga kerjaya kami berjaya disana :) amin~


#Good bye SABAH :(


Sarikata Oleh : Nad Xeslly



Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

8 00 Feedback:

Lily said...

Alhamdulillah. Baik2 tau duduk dkt sne :)

♥ Nad Diana ♥ said...

Thank you Lily :)

Ihsan Arifin said...

semuga semuanya baek baek aja :)

Romeo Laut said...

KL. Satu tempat yang paling aku benci untuk dijadikan habitat manusia. Meh ke Ipoh. Hahah.

ejulz said...

gud luck.. slmt menjalani khidupan baru d tmpt baru.. hati2 d tmpt org.. :)

♥ Nad Diana ♥ said...

Ihsan : Aminn . thank you ihsan :)

♥ Nad Diana ♥ said...

Romeo Laut : hahaha . memang siksa kat KL ni :D

♥ Nad Diana ♥ said...

Ejulz : Yups julz . insyaALLAH . thank you :)