Sunday, April 1, 2012

◕ Happy 1st year Anniversary◕

Views



Yeahh ! hari ni adalah hari yang dah lama aku tunggu-tunggu .
bukan aprilfool okay . tapi anniversary aku with SI DIA :)
aku pun tanak cakap banyak just wish 
HAPPY 1ST YEAR  ANNIVERSARY SAYANGG !



Seriously aku tak sangka kita dapat bertahan sampai sekarang .
maybe ni semua berkat kesabaran dan kejujuran yang ada dlm diri kita kan .
terima kasih sgt-2 cus hadir dalam hidup aku .
aku harap hubungan kita kekal lama . itu doa aku untuk kita :)
SAYANG kau teramat sgt tahu ^^  i  you ..


Sarikata Oleh : Nad Xeslly
Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

2 00 Feedback:

mInoh jiwE said...

tahniah . smoge brkekalan ye. amin~! :D

♥ Nad Diana ♥ said...

Thank you . i hope so . aminn~