Friday, March 16, 2012

◕ Hope Everything Its Gonna Be Okay :) ◕

Views
Assalammualaikum GirlBoy Blogger[S]


Apa khabar hari ni ? sihat ? hope semuanya sihat walafiat ek . nad pun sihat jugak . syukur alhamdulillah . hehe . hari ni nad ada mood nak taip menaip atau hapdet entry . haha . tak mcm sebelum ni tade mood . spoil betol kan kan kan . kehkeh . tapi tade lah happy sgt biasa-2 je ><


Actually nad tade masalah tapi ntah lah since akhir-2 ni mcm banyak dugaan yang nad dapat . nad pun tak taw nak buat mcm mana . and otak nad ni mcm kosong tade pape yang nak difikir . padahal otak nii serabut sgt-2 . lepas satu , satu lagii yang datang . tapi ni tak jadi masalah pun dgn nad tapi ntah lah . tak taw nak ckp macam mana --' nad harap semuanya baik-2 je nanti . semoga ALLAH berikan nad kekuatan dgn dugaan dan ujian yang akan berlaku nanti . aminn~


Lagi pun hari ni nak hapdet entrii saja-2 je lah cus nak cukup kan 1K dalam bulan ni sebelum bulan depan . tak sabar rasanya kan . hehe . tp nad bukan setakat follow ke apa ke . nad jugak nak jalinkan persahabatan diantara blogger-2 lain . nad memang ada kawan dah kat blog ni cuma tak ramaii sgt . so nak ramai kan lagii . kot-2 ada yang sudi nak berkawan kan >< *MALU SUDAH . haha*


So if ada sesiapa nak berkawan dgn nad just cakap je . nad tak kisah pun siapa orang tuh and rupa paras dia . yang penting ikhlas and jujur nak berkawan . taw-2 je lah nak dapat kawan yang baik bukan senag and bukan jugak susah . tapi kena jugak berhati-hati kan dalam memilih kawan . cus nad ada pengalaman sudah bab-2 kawan nii . haha . kejeraan oh~ memang sadiss bila kawan makan kawan . kehkeh :D


Okay lah sampai sinii je lah . nad malas nak taip panjang-2 . penat jari jemari nad . haha ! Thank you for my readers :)


Sarikata Oleh : Nad Xeslly
Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

2 00 Feedback:

amy syahiera said...

yeahh ! betul2 ,
kena berhati-2 dalam memilih kawan :D
salam persahabtan :)

♥ Nad Diana ♥ said...

Hehe . betol kan ? taw tape . yups salam perkenalan jugak :)