Sunday, March 11, 2012

◕ Fly To Austria :( ◕

Views
Assalammualaikum BoysGirls Blogger[S] ..


Korang nampak tajuk nad kat atas tuh ? hm mesti korang dah faham kan apa maksud nya . okay nad nak share sikit . tapi mood nad skg agak sedih lah . haha . menaip ni pun dgn rasa lemas je . malam nii patner nad fly pergi Austria . dia pergi sana cus ada exam kat Universiti of Vienna . dia ada 6 paper tapi just 3 days je . sejam lagii flight dia pergi oversea . sedihh doh :( dah lah msg pun dia tak reply . tambah lah sedih . dia seminggu kat sana . tapi tape lah bagi biasa je cus nii kali ke3 nad dgn dia , dia pergi oversea . so anggap je dah biasa kan~


Alahaii . still tade mood taw . semalam semangat je onlinne . tapi now tade semangat . uwaaa ! sadiss ohh~ so nad pun tade mood jugak nak taip panjang-2 . dah tak taw nak ckp apa . apa-2 pun mcm biasa yang nad akan buat after hapdet entrii . nad akan berfollowing and blogwalking . mana taw ada mood terus kan :)
harap-2 lah kan . aminn~ tak best jugak if tade mood kan . haha !


Sarikata Oleh : Nad Xeslly
Love My Sweet Blue Bloggie's ! Thank You Be My Follower[S]

1 00 Feedback:

Hairun Azmi Hashim said...

Pemenang Giveaway Sulung Miecyber's Blog telah di umumkan

http://www.miecyber.com/2012/03/pemenang-giveaway-sulung-miecybers-blog.html